Tatun ja Patun verstas

HUONEEN KUVAUS

Tatu ja Patu joutuivat yllättäen lähtemään kaupungista. Heidän Simo-setänsä syntymäpäiville valmistama superyllätys on vaarassa. Yllätys on luonnollisesti tiukkojen turvajärjestelyjen takana, ja siksi kaksikko ottikin yhteyttä teihin. Teillä on tunti aikaa selvitä Tatun ja Patun verstaan turvajärjestelmistä ja viimeistellä yllätys. Tarkempaa tietoa yllätyksen luonteesta ei ole, mutta sen täytyy olla jotain todella tärkeää, koska yleensä kaksikko ei päästä ulkopuolisia verstaalleen.

Koska yllätys on erittäin salainen, on kaksikko joutunut turvautumaan äärimmäisiin turvakeinoihin. Mikäli yllätystä ei aktivoida tunnin kuluessa, se on säädetty automaattisesti tuhoutumaan. Olkaa siis nopeita, Tatu ja Patu luottavat teihin.

Varauksen yhteydessä on mahdollista valita huoneesta koko perheen versio, jolloin huoneessa on muutamia ylimääräisiä vihjeitä normaaliin versioon verrattuna. Perheversio voi olla hyvä valinta myös esimerkiksi ensikertalaisille tai muuten vähemmän pakohuoneissa käyneille.

Täysversio on jo ihan oikeasti haastava huone, jossa kokenutkin ryhmä saa yleensä tehdä töitä tosissaan onnistuakseen synttäriyllätyksen viimeistelyssä.

VAIKEUSTASO

3/5 ja 5/5

KESTO

60min

RYHMÄN KOKO

2-6

PARAS AIKA

33:59 ja 37:04